Оскар Айзек втілить супергероя Місячного лицаря в новому серіалі від Marvel і Disney

27 жовтня 2020,  19:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка третьої трилогії франшизи «Зоряні війни» Оскар Айзек веде переговори зі стримінговою платформою Disney+, щоб зіграти головну роль в її майбутньому супергеройському серіалі «Місячний лицар».

Серіал «Місячний лицар», заснований на коміксах Marvel, розповість про пригоди супергероя-мільярдера Марка Спектора, який є колишнім агентом ЦРУ і отримує надздібності від єгипетського бога Місяця Хонсу. Так він стає захисником пригноблених Місячним лицарем.

Декілька років тому Айзек уже зіграв персонажа з коміксів Marvel, втіливши суперлиходія-мутанта Апокаліпсиса в екшені «Люди Ікс: Апокаліпсис», який також носить обладунки, але прагнув не захищати невинних, а поневолити людство.

На рахунку актора є премія «Золотий глобус», і його найбільш очікуваним майбутнім проектом є наукова фантастика Дені Вільньова «Дюна», чия прем'єра переїхала в зв'язку з пандемією коронавірусу на 2021 рік.

До речі, на кадрах «Дюни», де Айзек постає в світло-сірих обладунках і з мечем, він якраз дуже нагадує футуристичного Місячного лицаря.

Коли відбудеться прем'єра серіалу «Місячний лицар» поки сказати складно, але, з огляду на те, що він тільки почав збирати свій каст і невідомо, коли стартують його зйомки, прем'єру варто чекати не раніше 2022 року.

5679 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: