«Нові мутанти»: дивимося вирізану сцену з Анею Тейлор-Джой, Мейсі Вільямс і Блю Гант

26 жовтня 2020,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейн і Дані пробираються в кімнату Меджік і розглядають її особисті речі в вирізаній сцені супергеройське фільму «Нові мутанти» режисера Джоша Буна.

Спін-офф франшизи «Люди Ікс» знайомить нас з п'ятіркою юних мутантів з коміксів Marvel, які не вміють контролювати свої надздібності. Вони опиняються під замком в таємничій психіатричній лікарні, де починають відбуватися дивні речі, і юним героям доведеться об'єднатися, щоб вибратися звідти живими.

У вирізаному фрагменті Рейн Сінклер/Вовчиця (Мейсі Вільямс) показує Даніелль «Дані» Мунстар/Міраж (Блю Гант), яка тільки прибула в лікарню, дивні речі в кімнаті Уляни Распутіної/Меджік (Аня Тейлор-Джой). Наприклад, іграшку-дракончика, з якою Меджік іноді розмовляє, і намистини, які самі катаються по підлозі.

І тут Меджік повертається після душа, виганяє цю цікаву парочку і попереджає новеньку, щоб вона більше не з'являлася в її кімнаті.

Українська прем'єра фільму «Нові мутанти» відбулася у вересні. На Blu-ray та стримінгових платформах він вийде 17 листопада.

4758 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: