Скарлетт Йоханссон стане новою Нареченою Франкенштейна в фільмі Себастьяна Леліо

24 жовтня 2020,  02:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки спроба студії Universal перезняти культовий горор «Наречена Франкенштейна» з Анджеліною Джолі (або з Галь Гадот) в головній ролі завершилася провалом, кінокомпанії A24 та Apple вирішили створити свою версію цієї історії за участю Скарлетт Йоханссон.

Йоханссон виконає головну роль в майбутньому фільмі «Наречена» («Bride»), який буде сучасним переказом «Нареченої Франкенштейна», повідомив на цьому тижні сайт The Hollywood Reporter.

Кінострічка розповість «про жінку, створену для того, щоб вона була ідеальною дружиною для блискучого вченого, але вона відкидає свого творця і змушена тікати від свого замкнутого існування, кидаючи виклик світу, який бачить в ній монстра. В бігах вона знаходить свою справжню особистість, свою дивовижну силу та волю переробити себе як власне творіння».

Режисером «Нареченої» буде відомий чилійський кінематографіст Себастьян Леліо, чий фільм «Фантастична жінка» отримав у 2018 році «Оскар» в категорії Найкращий фільм на іноземній мові.

На початку цього божевільного року Йоханссон отримала одразу дві номінації на «Оскар»: за свою гру в драмі «Шлюбна історія» та військової сатирі «Кролик Джоджо». В майбутньому вона повернеться на великі екрани в образі супершпигунки та супергероїні Наташі Романової в екшені «Чорна вдова».

6623 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: