З'явився трейлер фільму Девіда Фінчера «Манк» з Гері Олдманом і Амандою Сайфред

21 жовтня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі повноцінний трейлер чорно-білої біографічної драми «Манк», яку зняв режисер культових фільмів «Бійцівський клуб», «Соціальна мережа» і «Загублена» Девід Фінчер.

У байопіку «Манк» лауреат премії «Оскар» Гері Олдман втілює відомого сценариста Германа Я. Манкевіча (1897-1953), який свого часу був одним з найбільш високооплачуваних сценаристів в Голлівуді і очолював сценарний відділ кіностудії Paramount.

Але головним досягненням Манкевіча, якого всі називали просто Манк, є те, що він в 1942 році розділив з Орсоном Веллсом «Оскар» за сценарій до стрічки «Громадянин Кейн». Про його тернистий шлях до цієї заповітної статуетки і розповість фільм Фінчера.

Разом з Олдманом у світ чорно-білого Голлівуду відправляться Аманда Сейфред, Лілі Коллінз, Том Берк, Таппенс Мідлтон, Лівен Рамбін і Чарльз Денс.

Прем'єра фільму «Манк» на платформі Netflix і в деяких американських кінотеатрах (щоб мати можливість претендувати на «Оскар») відбудеться 4 грудня. Поки складно сказати, чи покажуть його в Україні.

4299 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: