Зйомки блокбастера «Людина-павук 3» таємно стартували в Нью-Йорку на цьому тижні

16 жовтня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні вулиці Нью-Йорка були перекриті для зйомок нового секретного проекту, і шанувальники блокбастерів Marvel Studios розгадали, що цим секретним проектом є третій сольник Людини-павука.

Користувач сайту Reddit з ніком u/jojokilolo поділився в мережі фотографією документа, який висів на стовпі однієї з нью-йоркських вулиць і повідомляв водіям про те, що парковка поблизу заборонена, оскільки 15 жовтня з 6 ранку до 7 вечора тут будуть проходити зйомки фільму «Serenity Now», що є секретною назвою супергеройського екшену «Людина-павук 3».

Перший сольник «Людина-павук: Повернення додому» показав пригоди Пітера Паркера у втіленні актора Тома Голланда в рідному для нашого супергероя Нью-Йорку, другий фільм «Людина-павук: Далеко від дому» відправив його в Європу разом з однокласниками, а тепер наш Доброзичливий сусідський Павучок буде знову захищати вулиці рідного міста (а можливо й не тільки).

Деталі про сюжет третього сольника Людини-павука поки тримаються в таємниці, але нашому юному супергероєві напевно буде непросто, оскільки в фіналі другого фільму редактор новинного порталу TheDailyBugle.net Джей Джона Джеймсон, в образі якого на екрани повернувся Дж.К. Сіммонс, оголосив на весь світ, що під маскою Людини-павука ховається Пітер Паркер.

Нещодавно стало відомо, що в третьому «Людині-павуку» Пітер возз'єднається з Доктором Стренджем у втіленні Бенедикта Камбербетча, а також битиметься з суперлиходієм Електро, якого знову зіграє Джеймі Фокс.

Режисером блокбастера виступає Джон Воттс, який зняв обидва попередніх сольника цього супергероя. На великі екрани супергеройський екшен «Людина-павук 3» прибуде 16 грудня 2021 року.

6474 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: