Доктор Стрендж у втіленні Бенедикта Камбербетча з'явиться в третьому сольнику про Людину-павука

10 жовтня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Людина-павук 3» возз'єднає на великому екрані Пітера Паркера і Доктора Стренджа, які разом боролися з суперлиходієм Таносом в блокбастерах «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення».

Сайт Variety повідомив у четвер, що актор Бенедикт Камбербетч знову одягне костюм Доктора Стренджа в третьому сольному фільмі про пригоди Людини-павука, роль якого у всесвіті MCU виконує Том Голланд.

Їхнє возз'єднання має сенс, оскільки і Людина-павук, і Доктор Стрендж мешкають в Нью-Йорку, і після смерті Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) Пітеру Паркеру може знадобитися допомога могутнього супергероя в боротьбі зі злом. Або просто порада мудрого наставника.

Це буде третій масштабний кросовер між екшенами, які продюсують Marvel Studios (разом з Disney) та Sony Pictures. У першому сольнику нашого Павучка «Людина-павук: Повернення додому» з'явився Залізна людина, а в його другому сольному фільмі «Людина-павук: Далеко від дому» до Пітера звернулися по допомогу Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) та Марія Гілл (Кобі Смолдерс).

Раніше стало відомо, що в третьому екшені про Людину-павука з'явиться суперлиходій Електро (Джеймі Фокс) з фільму «Нова Людина-павук: Висока напруга», де головну роль виконав Ендрю Гарфілд.

Зйомки фільму «Людина-павук 3», який очолить режисер Джон Воттс, повинні початися в Атланті в листопаді. Його прем'єра очікується 16 грудня 2021 року.

11498 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: