Зірка фільму «Секрети сексу» Люсі Гейл згадала про своє ніякове прослуховування на роль Анастейші в «П'ятдесят відтінків сірого»

6 жовтня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Люсі Гейл, яку в цей четвер можна буде побачити в пікантній романтичної комедії «Секрети сексу», розповіла про те, що в минулому вона проходила прослуховування на головну жіночу роль в екранізації скандальних романів Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого».

В інтерв'ю для AP Entertainment Гейл зізналася, що її дуже лякало прослуховування на роль Анастейші Стіл у франшизі «П'ятдесят відтінків сірого», яку потім зіграла Дакота Джонсон, і вона зважилася на нього, щоб побороти свій страх та невпевненість:

Це не були сцени з фільму, але це був дуже відвертий монолог про секс. І я не зовсім розуміла, що я говорю. Очевидно, що я не отримала ту роль, але для мене це було корисно, оскільки мене дуже лякала думка про те, щоб пройти таке прослуховування.

П'ять років по тому Гейл підписалася на головну роль у фільмі «Секрети сексу» (або «Така мила дівчина, як ти»), де вона втілює молоду жінку, яка соромиться сексу і після розриву відносин з хлопцем зважується на те, щоб відправитися в особистий квест по дослідженню своєї сексуальності.

В її новому проекті немає таких відвертих сцен сексу з БДСМ, як в «П'ятдесят відтінків сірого», але подорож її героїні також викликала у Гейл збентеження і сором. Але в цей раз вона вирішила ризикнути:

Я читала сценарій, і мені було так соромно, я весь час червоніла. Увесь час, що я читала, я також дуже сильно сміялася, і він мене дуже збентежив. По-справжньому збентежив. Тому я знала, що повинна це зробити, щоб вибратися зі своєї мушлі.

Ви вже можете придбати квитки на фільм «Секрети сексу» на нашому сайті. В український прокат пікантна комедія з Гейл виходить 8 жовтня.

5324 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: