У кіно в листопаді: вийшов український трейлер фільму Томаса Вінтерберга «Ще по одній»

2 жовтня 2020,  22:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер драматичної комедії «Ще по одній» із зіркою супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж» Мадсом Міккельсеном в головній ролі, яку зняв режисер Томас Вінтерберг.

Алкобастер від Вінтерберга покаже експеримент чотирьох чоловіків, які працюють вчителями в середній школі. Вони вирішують перевірити на практиці теорію одного філософа про те, що людям для повного щастя не вистачає в крові 0,5 проміле алкоголю. Але дуже швидко їхній експеримент виходить з-під контролю і починає руйнувати їхні життя.

Разом з Міккельсеном в запій «з науковою метою» тут підуть актори Томас Бо Ларсен, Ларс Ранте і Маунус Міллан. Раніше Міккельсен зіграв в гучній стрічці Вінтерберга «Полювання», за роль в якій актор отримав приз за найкращу чоловічу роль на Канському кінофестивалі.

Трейлер повідомляє, що прем'єра фільму «Ще по одній» відбудеться в українських кінотеатрах 5 листопада, тобто на три тижні раніше, ніж планувалося.

Нижче ви знайдете постери алкобастера від Вінтерберга, на яких герой Міккельсена ніяк не хоче розставатися з шампанським ані вдень, ані вночі.

11741 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: