Дивимося український трейлер драми «Тихе серце» з Кейт Вінслет і Сьюзен Сарандон

2 жовтня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З появою дубльованого трейлера драматичного фільму Роджера Мішелла «Тихе серце» стало відомо, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться не 29 жовтня, а на тиждень раніше, 22 жовтня. У минулому році він був представлений в рамках кінофестивалю в Торонто.

У центрі сюжету драми «Тихе серце», також відомої як «Чорний дрізд», знаходиться невиліковно хвора Лілі. Серед літа вона збирає три покоління своєї родини, щоб відсвяткувати Різдво і... попрощатися. Справа в тому, що Лілі хоче завершити свою довгу битву з бічним аміотрофічним склерозом і, щоб не бути тягарем для рідних, зважується на евтаназію. Але мирне сімейне прощання затьмарюється давніми конфліктами між її дочками Дженніфер і Анною. І тепер Лілі вже не впевнена, що готова на цей крок.

Роль Лілі виконує лауреатка премії «Оскар» Сьюзен Сарандон, а її дочок Дженніфер та Анну грають лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет та зірка фільмів «Аліса в країні чудес» і «Джейн Ейр» Міа Васіковська.

Чоловіка Лілі та батька Дженніфер і Анни Пола втілює номінант на премію «Золотий глобус» Сем Ніл, а чоловіка Дженніфер Майкла грає номінант на премію «Еммі» Рейн Вілсон.

В той же день, 22 жовтня, в український прокат вийде детективний фільм Кеннета Брани «Смерть на Нілі», горор-трилер «Під наглядом» та мультфільм для всієї родини «Повернення гномів».

7059 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: