«Хлопаки»: Ліхтарник розповів свою історію, яка дуже сильно відрізняється від коміксів

1 жовтня 2020,  15:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Хлопаки» нарешті познайомив нас з колишнім членом Сімки Ліхтарником, якого зіграв Шон Ешмор, відомий завдяки ролі Людини-лід (або Айсмена) у франшизі «Люди Ікс».

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 6 серії 2 сезону «Хлопаків».

Коли ММ (Лас Алонсо), Французик (Томер Капон) та Кіміко (Карен Фукухара) проникли в таємну психіатричну лікарню Sage Grove, де Vought ставить досліди над дорослими людьми, намагаючись зробити з них суперів, на них чекало возз'єднання з людиною з минулого.

Цією людиною виявився супергерой Ліхтарник, який нещодавно пішов на пенсію, дозволивши Старлайт (Ерін Моріарті) стати частиною Сімки. Але його робота на Vought не закінчилася, оскільки корпорація завжди використовує своїх суперів до останнього. І тепер Ліхтарник спалює «невдалі експерименти», тобто людей, в Sage Grove.

Впізнавши в одному з санітарів Ліхтарника, Французик спробував його вбити, що призвело до того, що на свободу вирвалися багато пацієнтів Sage Grove, і нашим героям довелося об'єднатися з давнім ворогом, щоб звідти вибратися.

Що ж такого зробив Ліхтарник, щоб його зненавиділи Хлопаки? У першому сезоні серіалу Грейс Меллорі (Лайла Робінс) згадує, що Ліхтарник вбив її онуків, через що вона покинула ЦРУ та свою боротьбу з Vought.

Але, на відміну від Гоумлендера (Ентоні Старр), який просто обожнює вбивства, ми бачимо, що Ліхтарника душевно знищило вбивство дітей.

Він зізнається Хлопакам, що це була випадковість, що його послали убити Меллорі, і що він не знав, що там були її онуки, поки не почув їхні крики. А в кінці серії, коли Хлопаки приводять до нього Меллорі, він благає про те, щоб вона його вбила, оскільки багато років мучиться почуттям провини, але Французик просить його помилувати, оскільки розуміє, що Ліхтарник карає себе набагато сильніше, ніж його покарає куля.

Тим часом у коміксах Dynamite у Ліхтарника зовсім інша доля. Сімка передає Ліхтарника Меллорі, щоб знизити рівень напруги між Vought і ЦРУ. Меллорі вбиває його, але потім Vought перетворює Ліхтарника на зомбі і замикає його в підвалі.

Ліхтарник повернеться в 7 серії 2 сезону серіалу «Хлопаки», щоб допомогти Хлопаками в їхній новій місії проти Сімки. Прем'єра серії відбудеться завтра, 2 жовтня.

4198 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: