«Король Лев 2» знайшов свого режисера

30 вересня 2020,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сиквел хітового торішнього блокбастера «Король Лев» для студії Disney зніме режисер оскароносної кінострічки «Місячне сяйво» Баррі Дженкінс.

Незважаючи на те, що багато хто критикує Disney за нескінченні рімейки і відсутність оригінальних ідей, торішній рімейк знаменитого мультфільму «Король Лев» заробив в прокаті $1,6 мільярда, так що студія вже готує його продовження.

Мультфільм «Король Лев 2», який вийшов в 1998 році одразу на відеокасетах, не став таким культовим хітом, як перша пригода Сімби, так що студія Disney вирішила рухатися в іншому напрямку, повідомляє сайт Deadline.

Сиквел торішнього «Короля Лева» буде далі досліджувати міфологію персонажів, включаючи історію походження Муфаси, батька Сімби, і буде містити флешбеки.

Дженкінс ще не працював над таким масштабним проектом з використанням спецефектів, але на його рахунку вже є «Оскар» за фільм «Місячне сяйво», який у 2017 році обійшов на церемонії хітовий мюзикл «Ла-Ла Ленд» і став Найкращим фільмом року. Після він написав і зняв ще одну драму «Якщо Біл-стріт могла б заговорити», яка в минулому році принесла «Оскар» Реджині Кінг і номінацію Дженкінсу за його сценарій.

У фільму «Король Лев 2» поки немає дати виходу, але він зараз є одним з пріоритетних проектів для студії Disney.

5010 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: