Дивимося новий трейлер байопіку «Суд над чиказькою сімкою» з Едді Редмейном і Сашею Бароном Коеном

28 вересня 2020,  23:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Едді Редмейн та номінант на премію «Оскар» Саша Барон Коен організовують мирний протест, який перетворюється на протистояння з поліцією, в новому трейлері біографічного фільму «Суд над чиказькою сімкою».

«Суд над чиказькою сімкою» буде другою режисерською роботою знаменитого сценариста Аарона Соркіна, на чиєму рахунку є премія «Оскар». Ця історико-біографічна драма розповість про один з найвідоміших судових процесів в історії США.

Фільм покаже реальні події, які відбулися в Чикаго в 1968 році. Під час з'їзду Демократичної партії США повинен був відбутися мирний протест проти В'єтнамської війни, але незабаром він перетворився на жорстоку сутичку з поліцією і національною гвардією. Після чого організаторів протесту заарештували та звинуватили у змові з метою підняти бунт.

Редмейн і Коен втілюють тут організаторів чиказького протесту Тома Гейдена та Еббі Гоффмана. Їхніх колег на лаві підсудних Джеррі Рубіна, Девіда Діллінджера, Реньє Дейвіса та Боббі Сіла грають Джеремі Стронг, Джон Керролл Лінч, Алекс Шарп і Яхья Абдул-Матін II.

Прем'єра фільму «Суд над чиказькою сімкою» на стримінговій платформі Netflix відбудеться 16 жовтня. Збираєтеся його дивитися?

4833 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: