«Надприродне»: нові трейлер і постер фінальних серій, які вийдуть цієї осені

28 вересня 2020,  21:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер фінальних серій фентезійного серіалу «Надприродне» нагадує нам, що брати Вінчестери повернуться на телеекрани вже наступного тижня, 8 жовтня. Так що бережися, Бог.

Трейлер починається з дуже смішної сцени з 14 серії 15 сезону під назвою серії «Last Holiday» («Останнє свято»), в якій Дін (Дженсен Еклс) та Сем (Джаред Падалекі) зіткнуться з дуже турботливою лісовою німфою (Меган Фей), яка оселилася в бункері.

У цій серії Вінчестери святкуватимуть Геловін, День подяки та Різдво, на честь чого Дін одягне свою святкову нічну сорочку, яку він радісно демонструє в трейлері Сему, відзначаючи, що в ній він відчуває себе так, «ніби закутаний в обійми».

Далі Вінчестери відправляються в дорогу, щоб полювати на монстрів, після чего на екрані з'являється Бог (Роб Бенедикт), якого вони повинні зупинити, а Біллі (Ліза Беррі) попереджає, що коли Бог прибуде, щоб завершити свій жахливий план, у них «не буде ані секунди на роздуми».

Разом з трейлером був представлений новий постер 15 сезону з Семом, Діном, Кастіелем (Міша Коллінз) та Джеком (Александр Келверт), які виглядають дуже рішуче перед фінальною битвою з Богом.

4926 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: