Суперлиходій Миротворець з «Загону самогубців 2» отримає серіальний спін-офф

24 вересня 2020,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До виходу на великі екрани супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» залишається трохи менше року, але суперлиходій Миротворець у втіленні Джона Сіни вже так сильно встиг підкорити глядачів і продюсерів, що HBO Max збирається зняти про нього окремий серіал.

Про свої плани зняти серіальний спін-офф про пригоди суперлиходія Миротворця стримінгова платформа HBO Max оголосила в середу. Відповідно до прес-релізу, це буде комедійний екшен про «чоловіка, який вірить в мир за всяку ціну, і йому не важливо, скільки людей для цього доведеться убити».

Серіал складатиметься з 8 серій, які напише режисер і сценарист «Загону самогубців 2» Джеймс Ганн. Він також зніме його прем'єрну серію. Продюсувати серіал разом з ним будуть Пітер Сафран та Сіна.

У своїй заяві Ганн з ентузіазмом сказав:

«Миротворець» є можливістю поринути в сучасні проблеми світу через призму світогляду цього супергероя/суперлиходія/найбільшого придурка в світі. Я радий розширити світ «Загону самогубців» і перенести цього персонажа з кіновсесвіту DC в повноцінний серіал. І, звичайно, знову попрацювати з Джоном, Пітером і моїми друзями в Warner Bros. буде вишенькою на торті.

Поки невідомо, коли на екрани прибуде серіал «Миротворець» за участю Сіни, зате українська прем'єра блокбастера «Загін самогубців: Місія навиліт», який відправить найзапекліших лиходіїв в небезпечну для їхнього життя місію, запланована на 5 серпня 2021 року.

5279 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: