«Фантастичні звірі» повертаються! У Лондоні стартували зйомки третього фільму

23 вересня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едді Редмейн повідомив, що знімальний процес фентезі Девіда Єйтса «Фантастичні звірі і де їх шукати 3» стартував два тижні тому, і розповів про роботу над фільмом в умовах світової пандемії COVID-19.

У новому інтерв'ю для сайту CinemaBlend Редмейн поділився, що у нього були сумніви з приводу того, чи зможуть вони творити справжню магію кіно в масках і на дистанції одне від одного, але виявилося, що навіть всі обмеження пандемії не можуть зупинити каст і команду франшизи «Фантастичні звірі»:

Це цікаво, оскільки ми вже почали зйомки. Ми працюємо два тижні, і це абсолютно новий процес. Це абсолютно нова норма. Регулярні тести, маски. І я розмірковував над тим, чи не вплинуть маски на нашу творчість в якійсь мірі. Може це прозвучало трохи нерозумно, але я подумав про те, що ми, будучи людьми, потребуємо спілкування, щоб запалювати одне одного. Але що дійсно вселяє надію, так це те, що хоча це і інший процес, але він як і раніше кипить, і всі працюють на вищому рівні.

Фільм «Фантастичні звірі 3», сценарій до якого написала Дж.К. Роулінг, буде третьою частиною пригод видатного магозоолога Ньюта Скамандера (Редмейн), який разом з молодим Албусом Дамблдором (Джуд Лоу) та своїми американськими друзями Тіною (Кетрін Вотерстон) та Якобом (Ден Фоглер) працює над тим, щоб зупинити злого чарівника Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп).

Українська прем'єра фентезі «Фантастичні звірі 3 і де їх шукати» очікується 11 листопада 2021 року, але може бути змінена, оскільки його зйомки затрималися через COVID-19 майже на півроку.

5466 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: