Кейт Вінслет дуже шкодує про роботу з Вуді Алленом та Романом Поланські

23 вересня 2020,  16:50 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет приєдналася до зростаючого числа акторів, які пошкодували про те, що знімалися у фільмах Вуді Аллена і Романа Поланські, оскільки цих режисерів давно звинувачують в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях, причому дітей і неповнолітніх.

Колись Аллен і Поланські були провідними метрами світової кіноіндустрії, їм вручали нагороди у Аллена є 4 «Оскари», а у Поланські 1 «Оскар» і з ними хотіли працювати найталановитіші актори. Але у світлі руху Time's Up, який з'явився після скандалу і звинувачень Гарві Вайнштейна в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях, Голлівуд більше не міг закривати очі на звинувачення, висунуті проти Аллена та Поланські.

Свої шкодування про роботу з Алленом висловило вже чимало голлівудських акторів, наприклад, актори Селена Гомес і Тімоті Шаламе, які знялися в його фільмі «Дощовий день в Нью-Йорку», потім пожертвували свої гонорари на доброчинність на честь жертв, які пережили зґвалтування.

Вінслет працювала з Алленом над його стрічкою «Колесо чудес», яка вийшла на екрани в 2017 році, а в 2011 році вона знялася у фільмі Поланські «Різанина».

В новому інтерв'ю для журналу Vanity Fair Вінслет висловила свій жаль з приводу зйомок у фільмах Аллена та Поланські і з приводу того, що «не може повернути час назад», щоб відмовитися від ролей в їхніх проектах:

Це як: «Якого біса я робила, працюючи з Вуді Алленом і Романом Поланські?» Для мене зараз просто неймовірно, як цих чоловіків так високо цінували, настільки широко в кіноіндустрії і протягом такого довгого часу. Це з біса ганебно. І я повинна взяти на себе відповідальність за той факт, що я працювала з ними обома. Я не можу повернути час назад. Я борюся з цими шкодуваннями, але що у нас буде, якщо ми не зможемо просто бути з біса правдивими з приводу всього цього?

Зараз Вінслет зайнята зйомками в науково-фантастичному екшені Джеймса Кемерона «Аватар 2», де зіграє одну з на'ві. А у жовтні в український прокат вийде драма «Тихе серце», де Вінслет втілить одну з центральних ролей.

Тим часом, якщо Голлівуд поступово витіснив Аллена і Поланські зі свого кола, ці режисери продовжують працювати в Європі з менш відомими акторами. Наприклад, Аллен вже завершив свою нову кінострічку під назвою «Фестиваль Ріфкіна», яка готується до виходу в прокат, в тому числі і в Україні.

Так що вирішуйте самі, чи варто купувати квитки на фільми Аллена і продовжувати підтримувати його своїми грошима після тих звинувачень, його фактичного вигнання з Голлівуду і шкодувань багатьох акторів про роботу з ним.

5418 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: