Сара Полсон розкрила нові деталі про 3 сезон «Американської історії злочинів»

22 вересня 2020,  22:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні кримінальної антології «Американська історія злочинів», який розповість про імпічмент Білла Клінтона, зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон втілить Лінду Тріпп, подругу Моніки Левінські.

Минулого тижня в рамках промо-кампанії свого нового психологічного трилера «Сестра Ретчед», творцем якого також є Раян Мерфі, Полсон розповіла в інтерв'ю для SiriusXM про свій наступний проект «Американська історія злочинів: Імпічмент»:

Мені подзвонили, і, схоже, я повернуся на роботу наступного місяця. Всі декорації побудовані. Білий дім, будинок Лінди, квартира Моніки... Ми точно починаємо це.

Актриса додала, що «вже була на примірці протезів для обличчя», які зроблять її більш схожою на реальну Лінду Тріпп, а також «на двох примірках костюмів».

Роль Моніки виконає Біні Фелдштейн, а Білла Клінтона зіграє Клайв Овен.

Полсон поки не може сказати, скільки часу займуть зйомки і коли відбудеться прем'єра 3 сезону «Американської історії злочинів», оскільки протоколи безпеки, написані в зв'язку з пандемією COVID-19, вимагають, щоб «знімальний день тривав не більше 10 годин».

Проте ви вже можете насолодитися грою актриси в серіалі «Сестра Ретчед», прем'єра якого відбулася 18 вересня на стримінговій платформі Netflix.

6197 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: