Дивимося новий чарівний трейлер мультфільму «Подорож на Місяць» від Netflix

22 вересня 2020,  21:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебнули ремені своєї космічної ракети? Стримінговий сервіс Netflix поділився сьогодні другим трейлером свого науково-фантастичного мультфільму «Подорож на Місяць», від якого у вас напевно перехопить подих.

Головною героїнею мультфільму «Подорож на Місяць» («Over the Moon») виступає розумна та відважна дівчинка з великим серцем. Вона будує ракету, щоб відправитися на Місяць і довести існування Богині Місяця, про яку їй розповідала казки її покійна мама. Так починається її несподіваний квест, в ході якого героїня знайде фантастичну землю, населену казковими істотами.

Якщо вам новий трейлер своєю музикою нагадав мультфільми від Disney, то це неспроста. Режисером «Подорожі на Місяць» виступає лауреат премії «Оскар» Глен Кін, який працював над мультфільмами «Красуня і чудовисько», «Тарзан», «Покахонтас» і «Рапунцель».

Анімаційна стрічка Кіна також отримала новий чарівний постер, який зібрав разом її казкових героїв. Його слоган каже:

Вірити — це все.

На Netflix прем'єра мультфільму «Подорож на Місяць» відбудеться 23 жовтня, а наприкінці трейлер повідомляє, що його покажуть в деяких кінотеатрах, але поки невідомо, чи вийде він в прокат в Україні.

5075 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: