Колін Ферт і Стенлі Туччі грають закохану пару в трейлері драми «Супернова»

22 вересня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Гаррі МакКвін представляє нову трагічну історію кохання з космічною назвою «Супернова», головних героїв якої втілюють лауреат премії «Оскар» Колін Ферт і номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі.

Драматична кінострічка «Супернова» відправить глядачів в подорож по мальовничій Англії в компанії Сема і Таскера, які разом вже 20 років. Вони сідають в свій старий автомобіль для кемпінгу, щоб заїхати в гості до своїх друзів і родичів та відвідати місця зі свого минулого. Два роки тому у Таскера діагностували деменцію на ранній стадії, і їхнє життя кардинально змінилося. Вони залишили свої роботи і плани й вирішили цінувати кожну хвилину, що їм залишилася разом.

Але чим далі вони їдуть за своїм маршрутом, тим сильніше починають стикатися їхні особисті ідеї щодо майбутнього. Секрети виходять на світло, особисті плани розпадаються, а їхнє кохання один до одного піддається сильному випробуванню. Зрештою, вони повинні вирішити питання, що означає кохати один одного перед лицем непоправної хвороби Таскера.

Роль Сема виконує Ферт, а Таскера, який страждає від деменції, грає Туччі, і кінокритики вже високо відгукуються про їхню гру в цьому фільмі. Хто знає, раптом ця роль нарешті принесе Туччі «Оскар».

Світова прем'єра драми «Супернова» відбудеться в четвер, 24 вересня, рамках міжнародного кінофестивалю в Сан-Себастьяні, а 11 жовтня його покажуть на кінофестивалі в Лондоні, повідомляє сайт Variety.

Тим часом 24 вересня в український прокат виходить сімейне фентезі «Таємничий сад» від продюсера «Гаррі Поттера», де Ферт втілює вдівця.

4801 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...