«Ванда/Віжен»: перший погляд на Віжена в його класичному костюмі з коміксів

22 вересня 2020,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер супергеройського серіалу від Disney+ «Ванда/Віжен» розкрив, що ми все-таки побачимо Віжена в його культовому жовто-зеленому костюмі з коміксів. Але це буде малобюджетна версія в порівнянні з його звичайним костюмом.

Коли андроїд зі штучним інтелектом Віжен (Пол Беттані) дебютував на великому екрані в блокбастері «Месники: Ера Альтрона», творці MCU вирішили зробити його більш сучасним і придумали для нього сірий костюм з фіолетовими вставками і довгим золотим плащем — під колір Каменя Нескінченності, що знаходиться в лобі супергероя і дає йому різні суперсили.

Те ж стосується і костюма Ванди Максімофф/Багряної відьми (Елізабет Олсен), яка замість свого яскраво-червоного костюма з коміксів з незвичайним головним убором, з'являється у фільмах MCU в сучасному одязі, який доповнюють червоні куртки або плащі зі шкіри.

Творці серіалу «Ванда/Віжен» вирішили це виправити, і його тизер, що вийшов в лютому, мигцем показав Ванду в костюмі Багряної відьми з класичних коміксів Marvel, а офіційний трейлер, що вийшов вчора, розкрив, що й Віжен приміряє в майбутніх серіях свій костюм з коміксів.

Ось тільки це будуть не повноцінні супергеройські костюми, а костюми для Геловіна, оскільки в сцені з Віженом в жовто-зеленому костюмі можна побачити на задньому плані дітей в різних казкових костюмах, які бігають вулицею передмістя і збирають цукерки.

Прем'єра серіалу «Ванда/Віжен» очікується пізніше в 2020 році.

5065 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: