Дивимося перший трейлер мультфільму «Сімейка Крудсів 2» від DreamWorks

22 вересня 2020,  13:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за тизер-постером пригодницького мультфільму «Сімейка Крудсів 2: Нова ера» («The Croods 2: A New Age») в мережі з'явився його офіційний трейлер, який йде майже три з половиною хвилини.

Продовження хітової анімації «Сімейка Крудсів», що вийшла в 2013 році, знову відправить нас в доісторичні часи, де Крудси є найпершою сім'єю в історії людства... доки не зустрічають більш розвинених Беттерменів, які переконані в своїй унікальності.

Трейлер показує, що Груг (Ніколас Кейдж) з підозрою ставиться до Беттерменів, але незабаром два сімейства об'єднуються, оскільки їхні дочки Гіп (Емма Стоун) та Доун (Келлі Марі Трен), вирішують втекти разом за стіну в пошуках пригод.

Також в озвучуванні «Сімейки Крудсів 2» взяли участь Раян Рейнольдс, Кетрін Кінер, Пітер Дінклейдж, Леслі Манн, Кларк Дьюк та Клоріс Лічмен.

Нижче ви знайдете офіційні кадри сиквела у високій роздільній здатності, які були представлені разом з трейлером. Клікайте на зображення, щоб перейти до галереї мультфільму і подивитися інші кадри та постери.

Українська прем'єра анімації «Сімейка Крудсів 2: Нова ера» очікується 31 грудня, так що чекаємо її дубльований трейлер.

4347 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: