Мадс Міккельсен стає вчителем-алкоголіком в трейлері фільму «Ще по одній»

21 вересня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий данський режисер Томас Вінтерберг досліджує тему алкоголізму в своїй новій драмі «Ще по одній», головну роль в якій виконує зірка блокбастерів «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» та «Доктор Стрендж» Мадс Міккельсен.

Стрічка «Ще по одній» («Druk») розповідає про групу чоловіків-учителів з Данії, які працюють в середній школі і вирішують протестувати теорію свого земляка-філософа. Згідно з нею, рівень алкоголю в крові людини повинен бути на 0,5% вище за норму. Він вважає, що такий «допінг» допоможе підтримувати на оптимальному рівні працездатність, а також настрій і комунікативні навички. І вчителі вирішують перевірити, наскільки ця теорія вірна, але незабаром їхній експеримент виходить з-під контролю.

Разом з Міккельсеном учасниками цього алкогольного експерименту стають актори Томас Бо Ларсен, Ларс Ранте та Маунус Міллан.

У 2012 році Міккельсен виконав головну роль в драмі Вінтерберга «Полювання», яка була номінована на премії «Оскар» і «Золотий глобус», а також принесла акторові приз за найкращу чоловічу роль на Канському кінофестивалі.

Українська прем'єра фільму «Ще по одній» очікується 26 листопада. Дата може бути змінена, так що стежте за новинами на нашому сайті.

6237 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: