«Диво-жінка 1984»: міжнародний трейлер показує нові обладунки Діани у дії

20 вересня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Диво-жінка епічно розкидає ворогів на військовій базі, наскакуючи на них на своїх нових золотих крилах, в новому японському трейлері свого другого супергеройського екшену «Диво-жінка 1984».

Офіційний синопсис сиквела хітового блокбастера «Диво-жінка», який в 2017 році став найприбутковішим фільмом, знятим жінкою:

Найвеличніша героїня усіх часів Діана Принц, також відома як Диво-жінка, повертається, і на цей раз вона відправиться у 1980-і роки, де зіткнеться одразу з двома могутніми ворогами: Максвеллом Лордом і Гепардою. Але разом з цим на Діану чекає і приємний сюрприз — возз'єднання зі своїм коханим Стівом Тревором.

У ролі Диво-жінки на екрани повертається незрівнянна Галь Гадот, Стіва Тревора знову втілить Кріс Пайн, а ролі лиходіїв Максвелла Лорда та Барбари Мінерви/Гепарди виконають Педро Паскаль і Крістен Віг.

У трейлері Максвелл Лорд обіцяє всьому світу виконати всі найпотаємніші бажання, але Діана каже, що «з брехні нічого доброго не народжується».

Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра фільму відбудеться в Японії на католицьке Різдво, і не тільки в Японії — зв'язку з пандемією коронавірусу студія Warner Bros. офіційно перенесла прем'єру блокбастера Петті Дженкінс з жовтня на кінець року. В український прокат екшен «Диво-жінка 1984» вийде 24 грудня.

6408 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: