«Хлопаки»: блокбастер «Світанок Сімки» був натхненний не «Лігою справедливості»

19 вересня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер серіалу «Хлопаки» Ерік Кріпке розповів, чим його команда сценарістів надихалася під час створення свого вигаданого блокбастера «Світанок Сімки» («Dawn of the Seven») за участю сценаристів Vought.

У коміксах «Хлопаки» та в серіалі Кріпке супергерої Сімки натхненні супергероями з коміксів DC, як Супермен, Диво-жінка, Аквамен та інші, але, як не дивно, за основу їхнього спільного блокбастера «Світанок Сімки» була узята не «Ліга справедливості» і навіть не «Месники».

Кріпке розкрив в інтерв'ю для журналу EW, що в даному випадку він та його команда надихнулися вибуховими фільмами Майкла Бея. На питання про те, чи були конкретні блокбастери, які вони взяли за основу «Світанку Сімки», шоураннер відповів так:

Я залишу це на розсуд аудиторії, але це зовсім не те, про що ви думаєте. Там дуже багато Майкла Бея. Там дуже багато олдскульного [Джеррі] Брукхаймера. Та усі роздуті голлівудські блокбастери жанру екшен стали для нас відсиланнями, про які ми говорили, а не тільки [блокбастери] про супергероїв. Я не думаю, що [«Світанок Сімки»] був написаний так, щоб виглядати як супергеройський фільм. Я думаю, що він написаний як дуже поганий бойовик Майкла Бея 1991 року.

Зокрема під час роботи над сценарієм цієї серії Кріпке дуже сподобалося писати погані діалоги для «Світанку Сімки»:

Одна річ, яку я скажу, це те, що писати погані діалоги набагато веселіше, ніж писати хороші діалоги. Це були мої улюблені сцени, які я писав і над якими працював з Еллі [Монаган], яка написала цю серію.

А що ви думаєте з приводу блокбастера «Світанок Сімки», в якому Сімка знімалася в 5 серії 2 сезону «Хлопаків»? Ви б пішли на нього у кіно?

Наступна серія серіалу «Хлопаки» вийде на екрани 25 вересня.

9660 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: