Прем'єра фільму «Історія Девіда Копперфілда» відбудеться у жовтні

19 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер очікуваної комедії «Історія Девіда Копперфілда» з номінантом на премію «Оскар» Девом Пателем у головній ролі повідомляє, що його прем'єра в Україні відбудеться 8 жовтня.

Основою нової кінострічки відомого режисера Армандо Іаннуччі став однойменний роман легендарного британського письменника Чарльза Діккенса.

Історія Девіда Копперфілда розпочалась у вируючому подіями Лондоні, де змішались великі гроші, модні райони, підприємці, шахраї та лихварі. Він пройшов шлях від нікому непотрібної сироти до відомого письменника, він усього досягнув сам і був готовий на безумства заради кохання. Копперфілд це живий символ епохи, до якої хочеться повертатись знову і знову.

Разом з Пателем в образі Копперфілда, який сидить на стільці з книгою в руках у центрі нового постера, тут можна побачити таких відомих акторів, як Тільда ​​Свінтон, Г'ю Лорі, Бен Вішоу та Пітер Капальді.

Іаннуччі прославився завдяки сатиричним стрічкам «Смерть Сталіна» та «У петлі», за останню з яких він був номінований на «Оскар».

Прем'єра «Історії Девіда Копперфілда» повинна була відбутися ще у травні, але потім була перенесена через пандемію COVID-19.

8443 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: