Біографічна драма «Капоне» з Томом Гарді вийде в український прокат восени

19 вересня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських кінопрем'єр осені з'явилася кінострічка «Капоне», в якій номінант на премію «Оскар» Том Гарді грає сумнозвісного гангстера Аль Капоне в його останні роки життя.

Біографічна драма режисера і сценариста Джоша Транка покаже, що, повернувшись з тюрми, Аль Капоне продовжує залишатися під пильною увагою ФБР. Адже під час арешту так і не була знайдена велика сума грошей результат всієї кримінальної діяльності знаменитого мафіозі. По всьому будинку розставлені жучки, під підозрою кожен член великої родини Капоне. Чи вдасться спецслужбам домогтися від втрачаючого пам'ять гангстера інформацію, де і за яких обставин він сховав гроші? Чи його хвороба це добре продумана гра?

Дружину Капоне Мей втілює зірка оскароносної драми «Зелена книга» та серіалу «Мертвий для мене» Лінда Карделліні. Ви також можете її знати завдяки ролі Лори Бартон, дружини Соколиного ока у фільмах Marvel.

Компанію Гарді та Карделліні у кадрі складають актори Метт Діллон, Кетрін Нардуччі, Ноель Фішер, Джек Лауден і Кайл МакЛоклен.

Українська прем'єра фільму «Капоне» відбудеться за місяць, 15 жовтня.

6172 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: