Джон Боєга зіграє в новому фільмі від режисера «Державних таємниць»

18 вересня 2020,  21:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після перемоги над Верховним порядком зірка франшизи «Зоряні війни» Джон Боєга вирішив змінити жанр наукової фантастики на трилер. Він збирається виконати головну роль у фільмі «Тест», де втілить поведінкового психолога.

Драматичний трилер «Тест» («The Test») буде екранізацією однойменної новели канадського письменника Сільвена Невеля і розповість про тихого іммігранта, який для отримання громадянства повинен пройти спеціальний тест. На цьому тесті він знайомиться з блискучим молодим поведінковим психологом, і разом вони розкривають терористичну групу, яку очолює фанатик.

Боєга зіграє в даній історії цього блискучого молодого психолога, а роль іммігранта виконає ірано-американський актор Пейман Моааді, якого в минулому році можна було побачити в пригодницькому екшені Майкла Бея «Шестеро поза законом».

Режисером «Тесту» буде Гевін Худ, який зняв фільми «Державні таємниці», «Всевидяче око» та «Люди Ікс: Початок. Росомаха».

Крім франшизи «Зоряні війни», де він втілював колишнього штурмовика Фінна, Боєга нещодавно виконав головну роль у фантастичному бойовику «Тихоокеанський рубіж: Повстання». А рівно за тиждень, 25 вересня, на кінофестивалі в Нью-Йорку буде представлений новий міні-серіал Стіва МакКвіна «Small Axe», де Боєгу можна буде побачити в більш драматичній ролі.

8512 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: