Прем'єра фільму Меттью Вона «Кінгс Мен» перенесена на 2021 рік

14 вересня 2020,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр цієї осені мав стати пригодницький екшен «Кінгс Мен», приквел хітової франшизи «Kingsman», але у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 2021 рік.

Прем'єра фільму «Кінгс Мен» повинна була відбутися ще 13 лютого, за місяць до закриття кінотеатрів на карантин, але компанія 20th Century Studios вирішила, що зможе заробити більше, якщо випустить екшен в прокат восени, 17 вересня.

Весь період карантину ця дата не змінювалася, але незадовго до прем'єри, дивлячись на те, що в зв'язку з обмеженнями роботи кінотеатрів в США фільми не можуть відбити в них свій бюджет, не кажучи вже про прибуток, кінокомпанія прийняла рішення перенести прем'єру на 25 лютого 2021 року. Тобто тепер вона відбудеться через рік після тієї дати, що була запланована спочатку.

Події екшену «Кінгс Мен» будуть розвиватися на початку 20 століття і розкажуть про те, як була заснована таємна шпигунська організація Kingsman. Фільм покаже, як найгірші тирани і кримінальні генії в історії об'єднуються в одну команду, щоб почати війну, що забере життя мільйонів людей. І одна людина повинна боротися з часом, щоб їх зупинити і врятувати світ.

Режисером приквела виступає Меттью Вон, який зняв фільми «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

А поки ми всі запасаємося терпінням, пропонуємо вам помилуватися новим постером з його основними персонажами, яких втілюють Рейф Файнс, Гарріс Дікінсон, Джемма Артертон, Джимон Хонсу та Ріс Іванс.

4533 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: