Селена Гомес представила новий трейлер стрічки «Галерея розбитих сердець»

7 вересня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальному трейлері романтичної комедії «Галерея розбитих сердець», яким сьогодні поділилася в мережі його продюсерка Селена Гомес, звучить її нова пісня «Souvenir». Режисером і сценаристом стрічки виступає Наталі Крінські.

Події фільму слідують за молодою жінкою на ім'я Люсі, яка працює асистентом в арт-галереї в Нью-Йорку і зберігає вдома величезний емоційний багаж. Після того як її залишає останній бойфренд, Люсі вирішує заснувати «Галерею розбитих сердець», арт-барахолку для речей, які люди зберігають у себе після своїх колишніх. Проект набуває широкого розголосу, створюючи цілий рух і новий початок в житті для всіх романтиків великого міста, включаючи Люсі.

Роль Люсі виконує зірка комедії «Секс-контроль» Джеральдін Вішванатан, а її помічником у створенні цієї незвичайної галереї на ім'я Нік стане зірка серіалу «Дивні дива» Дейкер Монтгомері.

Прем'єра фільму «Галерея розбитих сердець» повинна була відбутися ще у липні, але в зв'язку з важкою ситуацією в США з коронавірусом її перенесли на вересень.

Поки невідомо, чи покажуть цю комедію в українських кінотеатрах.

5575 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: