Динозаври наступають: Netflix представив новий трейлер мультсеріалу «Світ Юрського періоду»

7 вересня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Група дітей змушена боротися за виживання в розважальному парку з динозаврами в новому трейлері пригодницького мультсеріалу від Netflix та DreamWorks «Світ Юрського періоду: Крейдяний табір».

Мультсеріал «Світ Юрського періоду: Крейдяний табір» («Jurassic World: Camp Cretaceous») покаже, як шість підлітків відправляються в пригодницький табір на іншій стороні острова Нублар. І коли динозаври опиняються на волі і влаштовують на острові хаос, наші герої повинні об'єднатися, щоб вижити і повернутися додому.

На початку трейлера один з цих підлітків розповідає страшну історію біля багаття, не підозрюючи, що вона незабаром стане дійсністю:

Ми думали, що це буде весело. Ми думали, що це буде безпечно. Ми і не підозрювали, що на острові на нас чекатимуть жахіття.

Разом зі свіжим трейлером з'явився і ось такий видовищний постер, де герої тікають від розлюченого карнотавра в мобільних камерах.

Прем'єра 1 сезону мультсеріалу «Світ Юрського періоду: Крейдяний табір» відбудеться на Netflix наступного тижня, 18 вересня.

Тим часом зараз тривають зйомки науково-фантастичного блокбастера «Світ Юрського періоду 3», який вийде у кіно влітку 2021 року.

5706 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: