Крістен Стюарт та Маккензі Девіс стають закоханою парою на перших кадрах фільму «Найщасливіший сезон»

5 вересня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На календарі тільки вересень, але Крістен Стюарт вже готується до Різдва у колі своєї дівчини і сім'ї на перших кадрах романтичної картини «Найщасливіший сезон», чия прем'єра очікується на початку 2021 року.

Фільм «Найщасливіший сезон» розповість про дівчину на ім'я Еббі, яка планує зробити пропозицію своїй коханій Гарпер на Різдво перед родичами. Але коли Еббі дізнається, що Гарпер тримала їхні відносини в таємниці від своєї родини, вона починає сумніватися в тому, що знає свою дівчину.

Еббі грає Стюарт, а її дівчиною Гарпер стане Маккензі Девіс, яку ви можете знати завдяки науково-фантастичним екшенам «Той, хто біжить по лезу 2049» і «Термінатор: Фатум».

В інтерв'ю для журналу People Стюарт сказала, що давно мріяла про такий фільм:

Думаю, що я хотіла побачити різдвяну романтичну комедію про лесбійок все своє життя. Я така щаслива і пишаюся тим, що Клеа ДюВалл принесе це у світ.

Компанію Стюарт та Девіс на кадрі складуть актори Елісон Брі, Ден Леві, Обрі Плаза, Мері Стінберген, Джейк МакДорман і Віктор Гарбер, більшість з яких ви можете побачити з посмішками на одному з перших кадрів поруч з ялинкою.

Українська прем'єра кінострічки «Найщасливіший сезон» запланована на 14 січня 2021 року. Але ця дата може бути змінена.

7294 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: