Майкл Б. Джордан написав зворушливий лист Чедвіку Боузману: «Я б хотів, щоб у нас було більше часу»

3 вересня 2020,  21:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На зйомках супергеройського фільму «Чорна пантера» Майкл Б. Джордан і Чедвік Боузман стали братами в кадрі і за кадром. Щоб вшанувати пам'ять свого покійного «старшого брата», Джордан поділився зі світом прекрасними словами про свою тісну дружбу з Боузманом і про те, що вони «назавжди пов'язані».

У вівторок, 1 вересня, Джордан опублікував в соцмережах зворушливий лист до свого друга і «брата» Боузмана, який помер від раку в минулу п'ятницю:

Я намагався знайти слова, але ніщо не здатне навіть близько описати те, що я відчуваю. Я думав про кожний момент, кожну розмову, кожний сміх, кожну розбіжність, кожні обійми... про все.

Я б хотів, щоб у нас було більше часу.

Під час однієї з наших останніх розмов ти сказав, що ми назавжди пов'язані, і тепер ця правда значить для мене більше, ніж будь-коли. Майже з самого початку моєї кар'єри, починаючи з 16 років, коли я знімався у серіалі «Всі мої діти», ти прокладав для мене шлях. Ти показав мені, як стати кращим, цінувати свою мету і створювати спадщину. І, знав ти це, чи ні, я дивився, навчався і постійно був мотивований твоєю величчю.

Я б хотів, щоб у нас було більше часу.

Все, що ти дав цьому світові... легенди і героїв, якими, як ти показав, ми є... будуть жити вічно. Але те, що заподіює найсильніший біль, це те, що я тепер розумію, якою легендою і героєм ти є. Проходячи через усе це, ти ніколи не випускав з уваги те, що ти любив найбільше. Ти піклувався про свою родину, своїх друзів, своє ремесло, свій дух. Ти піклувався про дітей, суспільство, нашу культуру та людство. Ти піклувався про мене. Ти є моїм старшим братом, але у мене ніколи не було можливості сказати тобі це чи віддати тобі належне, поки ти був тут.

Я б хотів, щоб у нас було більше часу.

Я тепер як ніколи розумію, що у нас так мало часу, щоб провести їх з людьми, яких ми любимо і якими захоплюємося. Я буду сумувати за твою чесністю, твоєю щедрістю, твоїм почуттям гумору і неймовірними талантами. Я буду сумувати за даром ділити з тобою сцени. Я присвячую дні свого життя, які залишилися, тому, щоб жити так, як жив ти. З благодаттю, хоробрістю і без жалкувань. «Це твій король?» Так. Це. Він. Спочивай з силою, Брат.

Разом з цим чудовим листом, Джордан також поділився спільними фотографіями з Боузманом, які ви можете побачити нижче.

6643 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: