Восени в прокат вийде фільм «НаркоМАМА» з Ізабель Юппер, дивимося його трейлер

21 серпня 2020,  21:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Ізабель Юппер стає наркобаронесою в українському трейлері кримінальної комедії з промовистою назвою «НаркоМАМА», екранізації роману французької письменниці Аннелор Кайєр.

Головна героїня фільму «НаркоМАМА» («La Daronne») у втіленні Юппер довгі роки працює в поліції арабсько-французьким перекладачем. Жінка самотня дочки давно виросли, чоловік помер, а нестерпна матуся безперестанку вередує в будинку для літніх людей. Доглядальниця бабусі виявляється мамою одного з наркоперевізників, розмови якого по телефону постійно доводиться перекладати. Маючи інформацію про пересування великої партії наркотиків одночасно і від поліції, і від мами перевізника, героїня вирішує сама продати товар. Всі необхідні для цього слова на кількох мовах вона вже давно вивчила.

Разом з Юппер в цій кримінальній комедії від режисера Жана-Поля Саломе знялися Іполіт Жирардо, Фаріда Ушані, Ліліан Ровер, Іріс Брі, Надя Нгуйєн, Ребекка Мардер, Рашид Гуеллаз, Мурад Будауд та Юссеф Сарауі.

Нижче ви знайдете офіційні кадри і постер фільму «НаркоМАМА». Його прем'єра в українських кінотеатрах відбудеться восени, 15 жовтня.

3877 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: