Що показала сцена після титрів фільму «Зависнути у Палм-Спрінгз»?

20 серпня 2020,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що в романтичних комедіях зазвичай не буває сцен після титрів, режисер Макс Барбаков вирішив зняти таку сцену для своєї стрічки «Зависнути у Палм-Спрінгз», так що не поспішайте залишати кінозал завчасно.

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм «Зависнути у Палм-Спрінгз», далі йдуть СПОЙЛЕРИ щодо його фіналу.

Події романтичної комедії з елементами наукової фантастики «Зависнути у Палм-Спрінгз» слідують за Сарою (Крістін Міліоті) та Найлсом (Енді Семберг), які знайомляться на весіллі її сестри і опиняються разом у часовій петлі, що змушує цю парочку проживати день весілля знову і знову.

Найлс давно опустив руки і намагається брати максимум від кожного повторюваного дня, тоді як Сара не втрачає надії одного разу вибратися з цієї петлі й рухатися по життю далі. І в кінці, простудіювавши всю квантову фізику, відому вченим, Сара знаходить вихід із ситуації якщо підірвати себе в тій печері, де починається часова петля, то вибух повинен викинути їх з цього замкнутого циклу в нормальний світ.

Сара і Найлс вирішують ризикнути, і їм дійсно вдається потрапити в 10 листопада, якого він так довго чекали.

Але вони були не єдиними людьми, які застрягли у цій часовій петлі. Що ж сталося з Роєм (Дж.К. Сіммонс), який опинився в тій злощасній печері через Найлса? На це питання і відповідає нам сцена після титрів.

Вона показує, як Рой приходить на весілля і знаходить там Найлса, щоб дізнатися у нього деталі з приводу теорії Сари, яку дівчина дбайливо йому надіслала напередодні. Найлс його не впізнає, і Рой розуміє, що у них з Сарою вийшло втекти з часової петлі. Так що при бажанні Рой завжди може підірвати себе у тій печері і теж опинитися в 10 листопаді. Такий ось виходить хеппі-енд для всіх.

Фільм Барбакова вийшов в український прокат сьогодні, 20 серпня, і якщо ви його ще не дивилися, то читайте в нашій рецензії на «Зависнути у Палм-Спрінгз» про те, чому ця божевільна романтична комедія варта вашої уваги.

4905 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: