Бред Пітт і Дженніфер Еністон возз'єднаються на телебаченні вперше після розлучення

18 серпня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишні чоловік та дружина Бред Пітт і Дженніфер Еністон, які були одружені з 2000 по 2005 рік, погодилися взяти участь в телевізійному проекті, що буде збирати кошти на боротьбу з коронавірусом.

Сайт Deadline пише, що Пітт приєднається до Еністон та інших відомих голлівудських акторів, як Джулія Робертс, Меттью МакКонахі, Шайа ЛаБаф, Генрі Голдінг та Морган Фріман, під час читання сценарію культового молодіжного фільму «Безтурботні часи в Ріджмонт Гай» в прямому ефірі

Комедія Емі Гекерлінг «Безтурботні часи», сценарій до якої написав Кемерон Кроу, слідує за групою американських підлітків, які постійно тусуються в торговому центрі, часто думають про секс і борються з дорослими за свою незалежність.

Зірка фільму Шон Пенн, який зіграв його головного героя Джеффа Спіколі, також візьме участь в даному благодійному проекті.

Кошти, зібрані під час трансляції читання, будуть передані в благодійні організації CORE, яка бореться з COVID-19 в США, та REFORM Alliance, яка займається реформою системи кримінального правосуддя і захищає ув'язнених від поширення COVID-19.

У 2001 році Пітт та Еністон зіграли разом у одній серії її знаменитого серіалу «Друзі», де також в різний час з'являлися Робертс і Пенн.

На початку року Пітт та Еністон возз'єдналися на церемонії премії Гільдії кіноакторів США, і милі знімки їхнього возз'єднання одразу облетіли Інтернет.

Трансляція читання сценарію відбудеться в цю п'ятницю, 21 серпня. Сподіваємося, що після ми зможемо побачити її фрагменти за участю Пітта та Еністон онлайн.

1372 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: