Вілл Сміт та Кевін Гарт зіграють в рімейку комедії «Літаком, потягом, автомобілем»

18 серпня 2020,  17:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures збирається зняти рімейк відомого фільму «Літаком, потягом, автомобілем», головні ролі в якому виконають Вілл Сміт та Кевін Гарт.

Комедія Джона Г'юза «Літаком, потягом, автомобілем» вийшла на екрани в 1987 році і з тих пір вважається класикою жанру роуд-муві та 80-х. У ній Стів Мартін зіграв зайнятого чоловіка, який намагається потрапити додому на День подяки, як раптом його несподіваним попутником стає веселун Джон Кенді. І їхні протилежні характери перетворюють просту поїздку на низку катастроф.

Сайт Deadline повідомив у понеділок, що в майбутньому рімейку ці ролі зіграють Сміт та Гарт, а також вони будуть продюсувати проект за допомогою своїх компаній Westbrook Studios і Hartbeat Productions.

Сценарій до фільму напише сценаристка Ейша Карр, яка працювала над комедійними серіалами «Бруклін 9-9» та «Woke».

На початку цього року Сміт повернувся на великі екрани в образі відважного копа Майка Лоурі в комедійному екшені «Погані хлопці назавжди», а в минулому році його можна було побачити і почути в диснеївському блокбастері «Аладдін», екшені «Двійник» та мультфільмі «Шпигуни під прикриттям» .

Тим часом Гарт зіграв в пригодницькому фільмі «Джуманджі: Наступний рівень», з'явився в екшені «Форсаж: Гоббс та Шоу» та озвучив мультфільм «Секрети домашніх тварин 2». А нещодавно він відправився в школу героїв у комедійному серіалі «Міцний Гарт».

1038 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...