Пріянка Чопра та Нік Джонас усиновили цуценя з притулку і назвали його Панда

14 серпня 2020,  17:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Молода сім'я актриси Пріянки Чопри та співака-актора Ніка Джонаса продовжує розширюватися. Її новим членом став цуцик з різнокольоровими очима і кличкою Панда, у якого є гени хаскі.

На минулих вихідних 38-річна зірка Боллівуда, яка останніми роками активно підкорює Голлівуд, поділилася в Instagram дуже милим сімейним портретом з чоловіком та їхніми трьома собачками, включаючи нове цуценя з кумедним ім'ям:

Наш новий сімейний портрет! Ласкаво просимо в родину, Панда! Ми усиновили це маленьке врятоване цуценя (скоро воно не буде таким маленьким) декілька тижнів тому. Ми не можемо бути впевненими, але він схожий на суміш хаскі та австралійської вівчарки... А ці очі... і ці вушка!!!

У нижньому кутку фотографії ви можете побачити їхню першу собаку Діану, яку Чопра і Джонас додали сюди за допомогою фотошопу:

Діани не було поруч під час цієї маленької фотосесії, але ми не змогли обійтися без нашої першої дівчинки... Тому ми зробили, що могли!

У минулому році Джонас повернувся на великі екрани в пригодницькому фільмі «Джуманджі: Наступний рівень» і зіграв у військовому екшені «Мідвей», а Чопру можна було побачити в музичній комедії «Чи не романтично це?» і драмі «Небо є рожевим». В майбутньому вона з'явиться в очікуваній фантастиці «Матриця 4».

1937 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: