«Диво-жінка 1984»: суперлиходійка Гепарда стала лялькою Барбі

11 серпня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. випустила офіційну ляльку суперлиходійки Гепарди з майбутнього супергеройського екшену Петті Дженкінс «Диво-жінка 1984», яка показує її фінальну форму і трохи нагадує Барбі.

Барбара Мінерва, також відома як Гепарда, буде однією з двох суперлиходіїв, з якими у сиквелі блокбастера «Диво-жінка» доведеться битися супергероїні-амазонки Діані Принц у 1980-х роках.

Її роль виконує Крістен Віг, і лялька Гепарди дуже схожа на актрису зовні, тільки постає зі звірячим макіяжем та в костюмі з плямами.

Також ви можете побачити, що трансформуються не тільки шкіра і кігті Барбари, а й її ноги, які стануть схожими на ноги гепарда. І, звичайно ж, у неї з'явиться довгий хвіст, який напевно буде корисним під час битви з Диво-жінкою.

Опис ляльки від мережі магазинів Walmart говорить, що Гепарда буде «найлютішим ворогом, з яким коли-небудь стикалася Диво-жінка».

Розмір ляльки становить близько 11 дюймів, тобто 28 сантиметрів.

Українська прем'єра супергеройського екшену «Диво-жінка 1984», де в головній ролі повернеться актриса Галь Гадот, відбудеться восени, 1 жовтня.

1001 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: