Антоніо Бандерас захворів на COVID-19 у свій 60-й день народження

11 серпня 2020,  17:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора знаменитий іспанський актор Антоніо Бандерас, який на початку року був номінований на «Оскар» за фільм «Біль та слава», святкував свій 60-й день народження в самоізоляції, оскільки у нього виявили COVID-19.

Номінант на премію «Оскар» повідомив про свій діагноз в соцмережах у свій день народження, 10 серпня, на рідній іспанській мові:

Привіт всім. Хочу оголосити, що сьогодні, 10 серпня, я змушений святкувати своє 60-річчя, дотримуючись [правил] карантину, оскільки отримав позитивний результат тесту на хворобу COVID-19, викликану коронавірусом.

На щастя, Бандерас пише, що у нього не серйозна форма COVID-19:

Я хотів би додати, що почуваю себе відносно добре, тільки трохи більш втомленим, ніж зазвичай, і впевнений, що одужаю якомога швидше, слідуючи за медичними показаннями, які, сподіваюся, дозволять мені подолати інфекційний процес, від якого я страждаю і який впливає на так багато людей на планеті.

Актор каже, що він планує читати, писати і відпочивати, поки змушений знаходиться на самоізоляції.

У наступному році Бандерас возз'єднається з Сальмою Гайєк в комедійному бойовику «Тілоохоронець дружини кілера», де також зіграють Раян Рейнольдс і Семюел Л. Джексон. І так, в цьому фільмі він буде блондином, як ви можете побачити на закулісному фото нижче.

А на початку року ви могли бачити його в кінотеатрах в образі пірата в пригодницькому фільмі «Дулітл» з Робертом Дауні мол. у головній ролі.

1191 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: