Режисер сольника Флеша підтвердив його сюжет: «Це історія про подорож у часі»

1 серпня 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Андрес Мускетті вже приступив до роботи над сценарієм супергеройського фільму від Warner Bros. і DC «Флешпойнт». Він в загальних рисах розповів про його сюжет, а також обіцяє нам «видовищний екшен».

У свіжому інтерв'ю на аргентинській радіостанції Metro 95.1 Мускетті підтвердив, що сольний фільм про Флеша буде ґрунтуватися на коміксах «Флешпойнт», де Баррі Аллен подорожує назад в часі, щоб врятувати свою матір Нору Аллен:

Це історія про подорож у часі: Флеш відправляється назад у часі, щоб врятувати свою матір. Це видовищний екшен, але у нього також буде велике серце.

В образі Баррі Аллена/Флеша на великі екрани повернеться Езра Міллер, хоча нещодавно ходили чутки, що його можуть звільнити з проекту в зв'язку з п'яним скандалом.

Компанію йому складе Майкл Кітон, який знову приміряє образ Бетмена.

Мускетті прославився завдяки хітовим адаптаціям культового роману Стівена Кінга «Воно» і «Воно 2», так що буде цікаво побачити, як він зможе адаптувати культовий супергеройський комікс для великого екрану.

Прем'єра екшену «Флешпойнт» очікується 3 червня 2022 року. А до цього, в 2021 році, Міллер знову втілить Флеша в «Лізі справедливості Зака ​​Снайдера».

1106 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: