Трилер Дейва Франко «Під наглядом» очолив на вихідних американський прокат

30 липня 2020,  15:45 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня в американський прокат вийшов режисерський дебют Дейва Франко «Під наглядом», якому вже вдалося зібрати в США близько $403,9 тисячі.

Горор-трилер «Під наглядом» розповідає про дві пари, що орендують на вихідні красивий будинок подалі від людей, проте незабаром їхній святковий вікенд перетворюється на боротьбу за виживання з загадковою силою, що за ними спостерігає.

Ця історія дуже зацікавила американців, які одразу ж вивели її на 1-е місце в прокаті, де трилер Франко протримався три дні з 24 по 26 липня, повідомляє сайт Box Office Mojo. А в понеділок, 27 липня, його з 1-го місця посунув горор «Followed», чий бокс-офіс через 40 днів в американському прокаті становить $532,8 тисячі.

Також трилер «Під наглядом» вийшов в прокат в Нідерландах та Норвегії, і там його збори склали $114,8 тисячі. Так що загалом режисерський дебют Франко вже заробив $518,6 тисячі, що в умовах пандемії коронавірусу і роботи кінотеатрів на 50% є хорошим результатом.

Фільм «Під наглядом» повинен був вийти в український прокат сьогодні, 30 липня, але, на жаль, незадовго до прем'єри був знятий з прокату.

1099 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: