7 цікавих фактів про очікуваний трилер «Безжальний» з Расселом Кроу

28 липня 2020,  14:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною прем'єрою цього тижня є психологічний трилер Дерріка Борте «Безжальний», де лауреат премії «Оскар» Рассел Кроу втілює жорстокого водія з проблемами гніву, який зациклюється на незнайомій жінці після інциденту на дорозі.

На честь прем'єри фільму ми зібрали 7 маловідомих фактів про його створення.

1. «Безжальний» вважається першою великою кінопрем'єрою з часів відкриття кінотеатрів після початку карантину, введеного по всьому світу у зв'язку з пандемією вірусу COVID-19.

2. Кроу хотів відмовитися від ролі в трилері в «Безжальний», але, прочитавши сценарій, почав помічати, що в нашому суспільстві публічні спалахи гніву є великою проблемою й у США часто призводять до масової стрільби, тому актор змінив свою думку і прийняв пропозицію знятися в цій історії.

3. Ім'я головного героя фільму, якого грає Кроу, не розголошується. Його називають просто Чоловік. Це повинно підкреслити збірний образ персонажа і той факт, що він є абсолютним незнайомцем для головної героїні, на яку він вирішує виплеснути свій гнів. Таким чином творці показують, що з такою людиною може зіткнутися кожен з нас.

4. Сценарій до фільму «Безжальний» написав Карл Еллсуорт, який є сценаристом таких відомих психологічних трилерів, як «Нічний рейс» з Рейчел МакАдамс і «Параноя» з Шайєю ЛаБафом.

5. Минулого тижня фільм Борте вийшов в прокат в кінотеатрах Німеччини і вже встиг зібрати там більше 500 000 доларів, що є справжнім успіхом за карантинними мірками, оскільки зараз кінозали працюють тільки на 50% для дотримання під час сеансів соціальної дистанції.

6. Для Кроу це другий фільм з його участю, який виходить в прокат в кінотеатрах України у 2020 році. Першим був вестерн «Правдива історія банди Келлі», чий прокат перервала пандемія коронавірусу.

7. У трейлері фільму Борте звучить кавер на знаменитий хіт групи Nirvana «Heart-Shaped Box», який увійшов до альбому 1993 року «In Utero».

Квитки на фільм «Безжальний» ви вже можете придбати на нашому сайті. Його допрем'єрні покази в кінотеатрах України стартують вже завтра, 29 липня, а в широкий прокат він виходить у четвер, 30 липня.

1556 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: