«Зоряний шлях: Нижні палуби»: дивимося ексклюзивний фрагмент з Comic-Con

24 липня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь віртуальної конвенції San Diego Comic-Con, яка стартувала в четвер, стримінгова платформа CBS All Access поділилася ексклюзивним поглядом на свій науково-фантастичний мультсеріал «Зоряний шлях: Нижні палуби», який знайомить ближче з його головними героями.

Новий мультсеріал від сценариста хітових анімаційних серіалів «Рік і Морті» та «Сонячні протилежності» Майка МакМехана покаже веселі, незграбні й часом божевільні пригоди команди техобслуговування корабля U.S.S. Cerritos, найменш важливого крейсера Зоряного флоту. Вони намагаються виконувати свої обов'язки, що часто ускладнюють різні фантастичні аномалії.

У фрагменті 1 серії енсін Бред Боймлер (голос зірки серіалу «Хлопаки» Джека Квейда) розповідає в своєму особистому «щоденнику капітана» про різницю між Першим контактом продуманою операцією з дипломатії, яка розписує все до дрібниць під час знайомства людства з новою іншопланетною расою. Та Другим контактом підписанням всіх папірців, де потрібно правильно вклазати ім'я нової планети. Чим і займаються Бред та його колеги на нижніх палубах.

Як раптом до комори, де він ховався, вривається його весела колега енсін Беккет Марінер (голос зірки серіалу «Космічні війська» Тоуні Ньюсом) і починає його дражнити. Виявляється, вона випила чимало ромуланського віскі і хоче показати Бреду круту й дуже гостру клінгонську зброю.

Здогадайтеся, чим закінчується історія, де присутні такі ключові складові, як ромуланське віскі та гостра клінгонська зброя...

Прем'єра мультсеріалу «Зоряний шлях: Нижні палуби» відбудеться 6 серпня.

1064 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: