«Він не мій хлопець»: дивимося вже культову сцену з екшену «Безсмертна гвардія»

18 липня 2020,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пара безсмертних воїнів Джо та Нікі з супергеройського екшену «Безсмертна гвардія» миттєво підкорила глядачів своєю пристрастю і щирістю, а та сцена, де Джо розповідає спецназівцю-гомофобу, який глузує з них, про своє кохання до Нікі, вже стала культовою.

Коли Джо (Марван Кензарі) та Нікі (Лука Марінеллі) опинилися в полоні у спецназу злого генія Мерріка (Гаррі Меллінг), який хоче ставити досліди над безсмертними, щоб заробити ще більше грошей, Джо з надривом у голосі звертається до Нікі, який втратив свідомість від газу.

Керівник загону та його підлеглі починають сміятися над ними, з насмішкою питаючи у Джо, чи є Нікі «його хлопцем».

На що невиправний романтик Джо видає один з найбільш зворушливих монологів в історії кіно, що позбавляє спецназівців дару мови:

Він не мій хлопець. Цей чоловік для мене —- більше, ніж ти собі можеш уявити. Він — Місяць, коли я гублюся в темряві, і тепло, коли я здригаюся в холоді. І його поцілунок все ще хвилює мене навіть через тисячоліття. Його серце переповнює доброта, на яку не заслуговує цей світ. Я люблю цього чоловіка без міри і розуму. Він не мій хлопець. Він для мене все і набагато більше.

А ось ця ж цитата в оригіналі для тих, хто вивчає англійську:

He’s not my boyfriend. This man is more to me than you can dream. He’s the moon when I’m lost in darkness and warmth when I shiver in cold. And his kiss still thrills me even after millennia. His heart overflows with the kindness of which this world is not worthy of. I love this man beyond measure and reason. He’s not my boyfriend. He’s all and he’s more.

Джо та Нікі познайомилися за у часи Хрестових походів, де вбили один одного, воюючи на боці ворогуючих армій, але потім вони пізнали один одного ближче, закохалися, і з тих пір вони нерозлучні.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Безсмертна гвардія».

2529 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: