Дивимося новий трейлер біографічного фільму «Радіоактивно» з Розамунд Пайк

14 липня 2020,  22:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з коронавірусом реліз біографічної стрічки «Радіоактивно», яка розповість про видатну науковицю Марію Кюрі, переїхав з екранів кінотеатрів на домашні екрани завдяки стримінговій платформі Prime Video від Amazon.

Події байопіку «Радіоактивно» почнуться в 1870-х роках і триватимуть до сучасної епохи. Це подорож по видатному спадку Марії Кюрі — її пристрасним відносинами, науковим проривами та їхнім наслідкам, які торкнулися її і всього світу. Після зустрічі з колегою-науковцем П'єром Кюрі, вона одружується і назавжди змінює обличчя науки, виявивши радіоактивність. Завдяки своєму генію та Нобелівській премії, що послідувала за цим, віддане науці подружжя опиняється у центрі міжнародної уваги.

Роль Марії Кюрі виконує британська актриса Розамунд Пайк, яка була номінована на премію на премію «Оскар» за головну роль у фільмі Девіда Фінчера «Загублена».

Її чоловіка П'єра втілить Сем Райлі, відомий завдяки діснеївському фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви».

Також в цій історії з'явиться актриса Аня Тейлор-Джой.

Онлайн-прем'єра фільму «Радіоактивно», режисером якого є номінатка на премію «Оскар» Маржан Сатрапі, відбудеться 24 липня.

Вчора був представлений трейлер байопіку «Тесла» з Ітаном Гоуком, який розповідає про другого геніального вченого того часу — Ніколу Теслу.

1112 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: