Зендея представила перший погляд на свій новий фільм, знятий на карантині

9 липня 2020,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського фільму «Людина-павук: Далеко від дому» Зендея поділилася сьогодні першим кадром своєї чорно-білої драми «Малкольм і Мері», де компанію їй складає зірка фантастики «Тенет» Джон Девід Вашингтон.

Незважаючи на те, що практично всі знімальні процеси в Голлівуді були зупинені ще в березні у зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу в США, деякі представники цієї творчої професії знайшли спосіб, як створювати кіно в умовах карантину. І Зендея є однією з них.

Сайт Deadline повідомляє, що під час карантину Зендея зв'язалася з режисером і сценаристом Семом Левінсоном, який є творцем серіалу «Ейфорія», де вона виконує головну роль, і запропонувала йому створити фільм, поки вони не можуть знімати продовження серіалу.

Левінсон написав чорновий сценарій всього за 6 днів, запропонував Вашингтону зіграти разом з Зендеєю і зняв фільм, використовуючи маленьку команду на віддаленій локації в одному каліфорнійському будинку.

Щоб все було безпечно і ніхто не захворів, на зйомках драми «Малкольм і Мері», які відбулися у червні і липні, її продюсери подбали про юридичний аспект, а також співпрацювали з лікарями, кіноспілкою і бригадою безпеки.

Деталі про сюжет поки не розголошуються, але журналісти Deadline чули, що «Малкольм і Мері» буде драмою відносин в дусі фільму «Шлюбна історія».

А поки ми чекаємо на прем'єру цієї інтригуючої чорно-білої драми, ви можете побачити Зендею у фільмі «Людина-павук: Далеко від дому», який повернувся на екрани на честь відкриття кінотеатрів. Тим часом Вашингтон втілить головного героя у фільмі Крістофера Нолана «Тенет», прем'єра якого очікується 12 серпня.

1455 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: