Серіал «Ванда/Віжен» представить секретну організацію S.W.O.R.D.

7 липня 2020,  21:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі добре знайомі з організацією Щ.И.Т., яка завдяки Ніку Ф'юрі стала серцем всесвіту Marvel і зібрала разом легендарних Месників. Але це далеко не єдина організація, яка стоїть на захисті нашого світу, як покаже супергеройський серіал «Ванда/Віжен».

Майбутній серіал «Ванда/Віжен» збирається ввести у світ MCU організацію з промовистою назвою S.W.O.R.D. (М.Е.Ч.), чия англійська абревіатура означає Sentient World Observation and Response Department, тобто Департамент спостереження та реагування розумного світу.

У коміксах Marvel S.W.O.R.D. є шпигунською організацією, яка бореться з тероризмом. Вона була створена як аналог організації Щ.И.Т., який діє безпосередньо в космосі і захищає нашу планету від космічних загроз, та представлена ​​в коміксах про Людей Ікс. Так що її поява у всесвіті MCU може стати ключем до об'єднання на великому екрані Месників і Людей Ікс.

Участь організації S.W.O.R.D. в сольному серіалі про Багряну відьму (Елізабет Олсен) та Віжена (Пол Беттані) розкрив список його каста на сайті IMDb, де вказано, що актор Шейн Беренге втілить тактичного агента даної організації.

Також очікується, що агентом S.W.O.R.D. буде доросла Моніка Рамбо (Тейона Парріс), дочка Марії Рамбо (Лашана Лінч), найкращої подруги Керол Денверс (Брі Ларсон), також відомої як Капітан Марвел.

Яким чином S.W.O.R.D. впишеться у величезний всесвіт MCU, і чому ми досі про неї нічого не чули, поки складно сказати, залишається тільки чекати на прем'єру серіалу «Ванда/Віжен», яка відбудеться у грудні. Його зйомки зупинила пандемія коронавірусу, але стримінговий сервіс Disney+ поки не збирається відкладати прем'єру.

1750 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: