Люсі Гейл зі сльозами повідомила про закриття серіалу «Кеті Кін» в емоційному відео

4 липня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Кеті Кін» порівнювали з сучасним «Сексом у великому місті», але це не зупинило канал The CW від його закриття. І на честь цієї сумної події, зірка серіалу Люсі Гейл записала для шанувальників особливе відео.

31-річна американська актриса поділилася в п'ятницю в Instagram 3-хвилинним відео, в якому вона зі сльозами розповідає про те, що серіал «Кеті Кін» не продовжили на 2 сезон, і зізнається, що це розбило їй серце.

В описі до відео виконавиця ролі Кеті Кін подякувала колегам і шанувальникам за серіал, який став для неї дуже особливим:

Мені сумно, що доводиться повідомляти таку новину! Але я люблю цей серіал. Люблю те, за що він виступає. І, найбільше, я люблю ВАС. Касту, команді й усім, хто брав участь, я вас обожнюю.

Її колега по серіалу Джулія Чан, яка грала роль Пеппер Сміт, підтримала Гейл теплими словами:

Я з тобою, моя любов. У нас завжди буде Нью-Йорк. Цей серіал був справжнім подарунком, і я вітаю тебе з чудовою Кеті. Хотіла б, щоб цього було більше.

Джонні Бошан, який втілював Хорхе/Джинджер Лопес, написав під відео:

Дівчинка. Я просто дуже тебе люблю.

А актор Люк Кук, який грав дизайнера і любовний інтерес Кеті Гая Ламонтанье, підтвердив, що, незважаючи на закриття серіалу, їхня дружба нікуди не дінеться:

Сім'я назавжди.

Тим часом зірка серіалу «Рівердейл» Каміла Мендес залишила під відео сердечко, а її колега Меделін Петш написала:

Відправляю тобі всю свою любов.

Ви також можете знати Гейл завдяки серіалу «Милі ошуканки» та фільмам жахів «Правда або дія» і «Острів фантазій».

А пізіше у цьому місяці її можна буде побачити в романтичній комедії «Мила дівчина як ти», прем'єра якої відбудеться на стримінгових платформах.

2479 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: