У новому святковому спецвипуску серіалу «Доктор Хто» повернуться далеки

3 липня 2020,  21:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC розкрив, що наступний святковий спецвипуск хітового науково-фантастичного серіалу про подорожі у просторі і часі «Доктор Хто» отримав назву «Revolution of the Daleks» («Революція далеків»).

У фінальній серії 12 сезону Доктор (Джоді Віттакер) потрапила до в'язниці міжгалактичної поліції джудунів, звідки наша Володарка часу, звичайно ж, втече, щоб возз'єднатися на свята зі своїми друзями Раяном (Тосін Коул), Яс (Мандіп Гілл) та Гремом (Бредлі Волш).

В інтерв'ю для Radio Times шоураннер Кріс Чібнелл повідомив деякі деталі про повнометражну серію «Revolution of the Daleks» («Революція далеків»):

Там будуть далеки. Будуть знищення. Гострі відчуття, сміх, сльози. Знаєте. Як зазвичай. Побачимося у кінці року.

Чібнелл сам ще не знає, коли спецвипуск вийде на телеекрани — на Різдво чи на Новий рік, — але ми точно побачимо його через півроку, оскільки зйомки наступної пригоди Тринадцятої та її друзів завершилися ще в минулому році, так що ніякий коронавірус не зупинить Доктора!

В останній раз Тринадцята стикалася з далеками в святковому спецвипуску «Resolution» («Рішення»), чия прем'єра відбулася 1 січня 2019 року.

1476 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: