«Месники: Завершення»: новий концепт-арт Чорної вдови показує альтернативний костюм для подорожей у часі

27 червня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник Marvel Studios Алексі Брікло поділився новим концепт-артом супергеройського екшену «Месники: Завершення», який показує Наташу Романову в альтернативному костюмі для подорожей у часі, натхненному нанотехнологіями Тоні Старка.

Брікло опублікував в Instagram серію малюнків з Чорною вдовою (Скарлетт Йоханссон) в костюмі з нанотехнологій, який нагадує останні костюми Залізної людини (Роберт Дауні мол.). На них він показав, як костюм для подорожей у часі, створений з нанотехнологій Старка, лягає поверх костюму Чорної вдови, залишаючи зверху її шокери та іншу зброю.

Серцем костюма є невеликий арк-реактор останньої моделі, який надітий на груди супергероїні за аналогією з арк-реактором Залізної людини.

В описі до концепт-арту художник вказав, що за основу взяв костюм Залізної людини моделі Mark 50 (Mark L), в якому Тоні бився з Таносом в 2018 році у фільмі «Месники: Війна нескінченності».

Раніше Брікло поділився ще одним альтернативним концепт-артом костюма для подорожей у часі на прикладі Капітана Америка (Кріс Еванс), який був натхненний костюмами елітних пілотів надзвукових літаків-розвідників ВПС США Lockheed SR-71 Blackbird.

Восени агент Романова повернеться на великі екрани в своєму першому і єдиному сольнику «Чорна вдова», чия прем'єра очікується 5 листопада.

2263 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: